Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeBibobProcederen

Procederen

Als een vergunning wordt geweigerd of ingetrokken vanwege een negatief bibob-advies, kan daartegen geprocedeerd worden. Ons kantoor heeft veel ervaring met dergelijke procedures.

procederen_in_bestuursrechtAan de hand van het besluit bekijken we uiteraard eerst samen met u of het wenselijk en verstandig is om te gaan procederen. Wij geven daarover altijd een duidelijk en helder advies, zodat u zelf een goed doordachte afweging kunt maken.

Soms kan het namelijk verstandiger zijn om een nieuwe aanvraag in te dienen of om te kijken of het bestuursorgaan bereid is om te kijken naar andere oplossingen, zodat een procedure voorkomen kan worden.

Daarnaast verschaffen we van tevoren altijd zoveel mogelijk duidelijkheid over de te verwachten resultaten en de met een procedure gepaard gaande kosten. Uiteraard laten de kansen van een procedure zich nooit op voorhand met zekerheid voorspellen. Op basis van de ervaring in soortgelijke procedures en op basis van de kennis van de actuele stand van zaken in de rechtspraak, kunnen we echter vaak wel van tevoren een inschatting maken van de kansen in een procedure.