Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeBibobOnze begeleiding

Onze begeleiding

Als een vergunning, subsidie of transactie wordt geweigerd of ingetrokken op basis van de Wet bibob, dan kan daar uiteraard tegen worden geprocedeerd. Veel procedures kunnen echter worden voorkomen, als ervoor gezorgd wordt dat de gegevens op de juiste wijze en duidelijk worden aangeleverd. Daarmee kan vaak ook onnodige vertraging in het traject worden voorkomen.

begeleiding_bij_bibob_onderzoekOm die reden bieden wij begeleiding bij bibob-onderzoeken. Wij leggen dan waar nodig duidelijk uit welke informatie nodig is en welke stukken dus ook aangeleverd moeten worden. Ook helpen wij u bij het invullen van het vragenformulier en stellen we daarbij desgewenst een begeleidende brief op. Het formulier biedt namelijk vaak slechts beperkte ruimte en geeft in ieder geval niet de mogelijkheid een nadere toelichting te geven. Met een begeleidende brief kan ervoor gezorgd worden dat het voor de bibob-onderzoeker van het bestuursorgaan snel duidelijk is hoe een en ander in elkaar steekt. Ook wordt met deze begeleiding voorkomen dat de aanvraag stuk loopt op de zogenaamde valkuilen.

Als u geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden van begeleiding bij een bibob-onderzoek, neem dan contact met ons op. Wij kunnen hier op verschillende manieren bij ondersteunen.