Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeStrafrechtInzage strafblad

Inzage strafblad

Bent u in het verleden wel eens met politie of justitie in aanraking geweest, maar u weet niet of dat nu nog een negatief effect kan hebben op een sollicitatie of anderszins, dan kunnen wij die vragen voor u beantwoorden. Ook wanneer aan u geen (exploitatie)vergunning wordt verstrekt wegens vermeenden politiecontacten, kunnen wij duidelijkheid scheppen.

U kunt een verzoek om inzage van uw strafblad ook eenvoudige zelf doen. Klik daarvoor op deze link: HOE DIEN IK EEN VERZOEK INZAGE IN?.

Een verzoek om inzage in de politiegegevens kan worden gedaan op basis van art. 25 van de Wet Politiegegevens.

Kuyp Baar Advocaten kan door middel van het indienen van een verzoek bij de Justitiële Informatiedienst inzage krijgen in uw (mogelijke) justitiële gegevens die zijn opgenomen in het justitieel documentatiesysteem. Daarnaast kan met dit verzoek worden nagegaan aan welke instanties uw justitiële gegevens over de afgelopen 4 jaar zijn verstrekt.

Bent u van mening dat uw justitiële gegevens fouten bevatten of ten onrechte opgenomen zijn? Dan kan door middel van een correctieverzoek worden verzocht om verbetering, aanvulling, dan wel verwijdering van uw justitiële gegevens.

Wij helpen u graag, maar kunnen dit uitsluitend doen op betalende basis. Houdt u rekening met kosten tussen de 500,00 en 1500,00 euro voor inzage en verzoek tot wijziging of verwijdering van bepaalde gegevens.

Voor vragen over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), klik hier.