Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeTeamMerel Neijenhuis

Merel Neijenhuis | Advocaat

Merel Neijenhuis

Neem contact op met mij

T: +31 6 45 30 18 16

Opleiding

Merel is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Haar masterscriptie schreef zij over hoe de nieuwe regeling omtrent de oplegging van de maatregel tbs aan weigerende observandi zich verhoudt tot het medisch beroepsgeheim en het recht op privacy. 

Ervaring

Gedurende haar studie liep Merel stages bij het Openbaar Ministerie Midden-Nederland en bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Na haar studie heeft zij ruim drie jaar als senior gerechtsjurist gewerkt bij zowel de rechtbank Gelderland als de rechtbank Midden-Nederland. Zij kent de rechtspraak dus van binnenuit.

Visie

Merel is betrokken bij haar cliënten, direct en open in haar communicatie. Ze levert maatwerk in iedere zaak. Met haar passie voor het strafrecht en haar bevlogen karakter maakt zij zich hard voor de beste verdediging van haar cliënten.

Specialisaties

Merel Neijenhuis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Meer informatie treft u via deze link: inschrijving mr. M. Neijenhuis