Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeTeamMaud Kloosterman

Maud Kloosterman | Advocaat

Maud Kloosterman

Neem contact op met mij

T: +31 6 45 31 60 75

Opleiding

Maud Kloosterman is zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in 2018. Na haar beëdiging als advocaat in 2020 heeft Maud ervoor gekozen om verder opgeleid te worden in zowel strafzaken als civiele zaken.

Ervaring

Tijdens en ook na haar studie heeft Maud als juridisch medewerker veel ervaring opgedaan bij strafrechtkantoren in Amsterdam. Als advocaat heeft Maud zich kunnen verdiepen in zowel de civiele praktijk, als de straf praktijk. Mede door haar (onder meer administratief en juridisch) vrijwilligerswerk in Amsterdam Zuid-Oost heeft Maud veel kennis opgedaan in de verschillende leefwerelden en visies waarin mensen kunnen verkeren.

Visie

In voorkomende gevallen speelt in een strafzaak tevens een civielrechtelijk aspect. Maud vindt het belangrijk om die componenten met elkaar te verbinden en zal dan - indien de zaak dit vergt - door een civielrechtelijke bril deze zaken bekijken en behandelen. Met inlevingsvermogen, tijd voor de cliënt en onomwonden communicatie strijdt zij voor het beste resultaat voor haar cliënten.

Nevenfuncties & Lidmaatschappen

  • Lid van verdienste van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (link)
Specialisaties

Maud Kloosterman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Meer informatie treft u via deze link: inschrijving mr. M.C.E.A. Kloosterman