Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeActueelDe mrs. Joren Veldheer & Inge de Wit maken hun...

De mrs. Joren Veldheer & Inge de Wit maken hun opwachting bij KBA

De mrs. Joren Veldheer & Inge de Wit maken hun opwachting bij KBA

Per 1 juli 2023 zijn Joren Veldheer en Inge de Wit als advocaat aan ons kantoor verbonden. Beiden zijn afkomstig van FvKG Advocaten in Amsterdam. Joren is naast advocaat ook rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Noord-Holland. Hij wordt partner bij ons. Inge heeft voordat zij werkzaam was bij FvKG Advocaten gewerkt op de Zuidas bij Loyens & Loeff Law & Tax.

Wij zijn trotst op de groei die ons kantoor heeft doorgemaakt de afgelopen vijf jaren. Met de huidige omvang en kwaliteit zijn wij in staat om zowel ondernemingen als particulieren in alle strafrechtelijke kwesties bijstand te verlenen. Van het doen van aangifte en interne onderzoeken, tot bijstand aan verdachten, slachtoffers, getuigen en veroordeelden in alle soorten strafzaken en detentiegeschillen. Wij staan u bij van de kantonrechter tot aan de Hoge Raad.

Ook voor bestuursrechtelijke handhavings- en integriteitskwesties kunt u bij ons terecht. Wij hebben de specialisten in huis die u kunnen adviseren en begeleiden in Bibob-trajecten, in geval van weigering van vergunningen of subsidies vanwege andere integriteitskwesties en in geval van oplegging van bestuurlijke sancties. Met de uitbreiding en versterking van ons kantoor bent en blijft u verzekerd van gedegen bijstand op deze gebieden.

FvKG Advocaten hield op te bestaan op 1 juli 2023. Nederland verliest daarmee één van de beste strafkantoren. Wij wensen Stijn Franken en Petra van Kampen een mooie toekomst bij Spijker Advocaten en Jebbink Soeteman Advocaten. Op onze beurt zijn wij verheugd met de komst van Inge de Wit, Joren Veldheer en Wouter de Zanger.

                        

Wij zijn nog op zoek naar een strafrechtadvocaat/stagiaire voor onze vestiging in Arnhem en een advocaat bestuursrecht. Kijk voor onze vacatures hier: LINK

Advocatie.nl schreef het volgende over onze uitbreiding: LINK