Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeTeamVanessa van der Horst

Vanessa van der Horst | Advocaat

Vanessa van der Horst

Neem contact op met mij

T: +31 6 83 70 98 35

Opleiding

Vanessa van der Horst studeerde zowel Staats-, Bestuurs- als Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.  Tijdens haar studie heeft zij bij de Politie Haaglanden onderzoek verricht naar de uitval van discriminatiezaken binnen de strafrechtsketen.

Ervaring

Vanessa is haar carrière begonnen als gerechtssecretaris bij de Rechtbank Midden-Nederland. Nadien heeft zij als stafjurist gewerkt voor de Raad voor de Rechtspraak. Sinds 2009 is zij werkzaam in verschillende (coördinerende) functies binnen het Openbaar Ministerie in Midden Nederland en heeft zij bijzondere ervaring opgedaan in de opsporing en vervolging van o.a. Opiumwetdelicten en anti-terreur en anti-witwas zaken.

Visie

Met gedegen kennis en ervaring vanuit zowel de opsporings als de rechtsprekende praktijk weet Vanessa heldere lijnen uit te zetten voor een effectieve verdediging in strafzaken.

Specialisatie

Vanessa van der Horst heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Meer informatie treft u via deze link: inschrijving mr. V.H. van der Horst