Direct contact? Bel: +31 (0)85 081 70 50 of mail: info@kuypbaar.nl

HomeTeamWordt u onze nieuwe collega?

Wordt u onze nieuwe collega? | advocaat medewerker / stagiaire / strafrecht / bestuursrecht

Wordt u onze nieuwe collega?

Vacatures:

Bestuursrecht: advocaat(-stagiaire)

Ons team bestuursrecht richt zich op de bestuursrechtelijke handhavingspraktijk. Denk daarbij aan uiteenlopende zaken als oplegging van een last onder bestuursdwang, stillegging van een onderneming, bestuurlijke boetes, intrekking of weigering van een vergunning, maar ook het indienen van handhavingsverzoeken. Daarnaast hebben we een toonaangevende Bibob-praktijk. We procederen regelmatig over ingetrokken of geweigerde vergunningen of transacties op basis van de Wet bibob en begeleiden daarnaast aanvragen waarbij van een Bibob-toets sprake is.

Wij zoeken een gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend medewerker, die in grote mate zelfstandig kan werken. Bij voorkeur heeft u ervaring in de bestuursrechtelijke handhavingspraktijk. Ervaring met de Wet Bibob is een pré. Ook beginnend advocaat-stagiairs die nu werkzaam zijn bij een opsporingsinstantie, het Rijk of de Rechtspraak etc., worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, een uitstekende opleiding en een ruime bonusregeling.

Sollicitaties kunnen voorzien van CV worden gezonden aan: baar@kuypbaar.nl. Vanzelfsprekend wordt uw sollicitatie vertrouwelijk behandeld.